Over Planet Electro

Planet Electro, een website met als eigenaar Michael Noort. Al enige tijd zat ik met het idee in mijn hoofd een eigen blog te beginnen. Eindelijk is het er dan van gekomen. Ik ben zoals de naam al doet vermoeden helemaal weg van alles wat met elektro te maken heeft. Ik ben op zoek naar de laatste trends en gadgets en dit deel ik graag met je. Mocht je nu ook van elektro houden en ook de laatste trends willen ontdekken? Planet Electro houdt je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Bij Planet Electro vind je altijd het laatste nieuws op het gebied van elektro. Houd daarom mijn blog goed in de gaten. Je zult er van staan te kijken hoeveel mooie ‘speeltjes’ er te koop zijn waar je ook thuis mee aan de slag kunt gaan. Als elektro je passie is, dan kun je niet om Planet Electro heen!